Boeken via Booking2work.com nu ook mogelijk voor FlexOffiZ!
, , Geplaatst op

FlexOffiZ nu ook te boeken via Booking2Work.com

Booking2Work.COM

Boeken via Booking2Work.com

Als iemand vraagt wat wij bij FlexOffiZ doen dan antwoorden wij steevast dat wij werken voor serieuze starters en snelle groeiers. Dit niet alleen door kantoorruimtes met flexibele contracten aan te bieden maar ook door ze in contact te brengen met hun directe (nieuwe) kantooromgeving. Toen Bookings2work.com zich als nieuwe starter bij ons meldde hoefden wij daarom niet lang na te denken en zijn direct gebruik gaan maken van hun dienstverlening.

Wie of wat is Bookings2work.com?

Bookings2work.com is de online one-stop-shop voor kantoorruimtes en flexibele werkplekken en alle benodigdheden daaromheen. Ze zijn van start gegaan in december 2016 en maken het zoeken maar vooral het boeken een stuk eenvoudiger.

Veel ervaring aan boord

Patrick en Gabrielle

Patrick en Gabrielle

De drijvende krachten achter Bookings2work.com zijn Patrick Kremer en Gabrielle Henskens. Beiden hebben ruime ervaring in de vastgoedsector. Zij kennen elkaar via Bilfinger Real Estate waar Patrick de CEO was en Gabrielle de Marketing en Sales manager. Samen zagen ze enorme mogelijkheden in het online faciliteren van de mogelijkheid om alles rondom je flexibele werkplek op één platform te regelen.

FlexOffiZ en Bookings2work.com

Om het geïnteresseerde nog gemakkelijker te maken om bij FlexOffiZ te huren hebben wij een eerste start gemaakt met de inzet van hun boekingssysteem. Op de pagina’s van onze vestingen Amersfoort Centrum, Veenendaal, Veldhoven en Maastricht hebben wij de optie “Direct boeken” toegevoegd. Wanneer deze wordt aangeklikt kan er direct een ruimte voor korte of lange termijn worden geboekt.

Meer vestigingen volgen…

Deze gemakkelijke manier van boeken zullen wij steeds vaker inzetten voor de vestigingen waar wij nog veel plekken vrij hebben of voor nieuwe vestigingen die wij openen. Zoals bijvoorbeeld in Arnhem waar wij druk zijn met de laatste voorbereidingen. Ons verdere aanbod vindt je op : https://flexoffiz.nl/kantoorruimte-huren/.

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn voor alle updates of bel ons gerust op 020 572 0135.

Eveline van Daal
Eveline is de Manager van FlexOffiZ. Zij zorgt voor alles! Vooral dat jij als ondernemer, fijn kan ondernemen! Ook als je eigenaar bent van een pand en je wenst daar graag meer omzet uit te halen, kan Eveline je helpen. Ben je benieuwd wat zij in jouw specifieke situatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met haar via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Eveline van Daal rond

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *