Kantoorruimte Amersfoort Centrum huren? Dan FlexOffiZ!

Kantoorruimte FlexOffiZ Amersfoort Centrum

Overzicht

Prijs: € 275
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Zonnehof 23-25

Kantoorruimte Amersfoort Centrum

Een kantoorruimte Amersfoort Centrum huren bij FlexOffiZ. Hoe fijn is dat? Het pand is gevestigd op Zonnehof 23-25 en biedt tal van mogelijkheden voor serieuze starters en bedrijven die nog volop aan het groeien zijn. Beide partijen zullen zich snel thuisvoelen in de prettige en lichte ruimtes die deze lokatie heeft.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte. Buiten deze vestiging in Amersfoort heeft FlexOffiZ ook nog kantoorruimten aan de A1 in de vestiging Amersfoort Databankweg.

Omgeving

Plein Zonnehof ligt aan de rand van het centrum van Amersfoort en wordt de komende jaren grondig gerenoveerd. De leegstaande bibliotheek wordt omgebouwd tot een appartementencomplex voor 60-plussers. Het plein tussen de bibliotheek en het door Gerrit Rietveld ontworpen cultureel centrum, nu nog vooral gebruikt als parkeerplaats, wordt getransformeerd tot een autoluw stadspark.

Prijslijst

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken.

1-2   werkplekken €275,- per werkplek
3-4   werkplekken €250,- per werkplek
5-7   werkplekken €236,- per werkplek
>8 werkplekken €227,- per werkplek

Voorzieningen

De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer je de mogelijkheden komt bekijken zul je zien dat er alles aan gedaan is om jou stap naar een nieuwe kantoorruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard hangen wij wanneer je een ruimte hebt uitgezocht jouw logo en bedrijfsnaam op de deur van je kantoor.

Hoe bereik je FlexOffiZ Amersfoort Centrum?

FlexOffiZ Amersfoort Centrum is op een steenworp afstand van het oude centrum Amersfoort gevestigd, met diverse restaurants en winkels. Binnen 5 minuten zit u op de A28 met aansluiting op knooppunt Hoevelaken waar de A1 en de A28 samenkomen. Ook met het openbaarvervoer is de vestiging goed bereikbaar.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • centrum locatie
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • wifi

Kaart