Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk? Je huurt het bij FlexOffiZ!

Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk Naritaweg

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Naritaweg 215

Kantoorruimte Sloterdijk,
dicht bij het station en de Westring

Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk nodig? FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk faciliteert kantoorruimten in de vestiging aan de Naritaweg 215 nabij station Amsterdam Sloterdijk. Serieuze starters en snelgroeiende bedrijven hebben hier de mogelijkheid om flexibele kantoorruimte per werkplek te huren.

Interesse in kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Meer informatie    bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in Sloterdijk met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Buiten deze kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk heeft FlexOffiZ ook kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk aan de Kabelweg en kantooruimte in Amsterdam Oost.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Prijzen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Huurprijzen in Amsterdam West

In de regio Amsterdam West liggen de huurprijzen voor kantoorruimte tussen de €300,- per maand per werkplek tot €600,- per maand per werkplek. FlexOffiZ zit met €330,- per maand voor een afsluitbaar kantoor met één werkplek aan de onderkant van deze markt (qua prijs). Daarbij geldt ook nog eens dat hoe meer werkplekken je afneemt des te lager jouw huurprijs per werkplek wordt.

Een prettige werkomgeving

In de buurt van de kantoorruimten is een Holiday Inn voor (internationale) gasten. Op het station is een Starbucks aanwezig waardoor je elke werkdag met een lekkere kop koffie begint. Ook zijn er volop eetgelegenheden en horecagelegenheden in de directe nabijheid van het kantoorpand.

Bereikbaarheid

Met de auto vanuit het centrum van Amsterdam is het 14 minuten rijden naar deze FlexOffiZ vestiging (afslag s103 Sloterdijk). Ook binnen 14 minuten sta je voor de vertrekhal van Schiphol. De zeer nabij gelegen West-ring en Haarlemmerweg zorgen voor een zeer goede bereikbaarheid. Parkeergelegenheid is bij dit kantoorpand volop aanwezig. Er is een inpandige parkeergarage waar tegen een vergoeding geparkeerd kan worden.

Openbaar vervoer

Per openbaar vervoer is het station Amsterdam-Sloterdijk evenals metrolijn 50 op loopafstand gelegen. Dit geldt ook voor de buslijnen 61, 69 en 369.

Bedrijven in de buurt

 • Warner Bros. Entertainment
 • Profundo
 • Comparex Nederland BV
 • Atos Nederland BV

Interesse in kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Meer informatie    bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

 • 24/7 open
 • eetmogelijkheden
 • openbaar vervoer
 • parkeermogelijkheden
 • snelweg
 • vergaderruimte
 • wifi

Kaart