Kantoorruimte Den Haag huren? Je vind het bij FlexOffiZ!

Kantoorruimte Den Haag

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Waldorpstraat 17

Kantoorruimte Den Haag, pal naast station Hollands Spoor

Kantoorruimte Den Haag is gevestigd in de Waldorpstraat op nummer 17. FlexOffiZ biedt je de mogelijkheid om je eigen kantoor te creëren in het bruisende, multifunctionele gebouw The Globe pal naast het station Den Haag Hollands Spoor. Je kunt dus binnen 5 minuten op kantoor zijn.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen

Kantoorruimten

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit. In Den Haag verhuren wij geen gedeelde werkplekken.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de achtste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Prijzen

BewarenBewaren

Prijzen FlexOffiZ Den Haag

Een ontspannen werkomgeving

Naast professionals die zelfstandige kantoorruimtes per werkplek huren is het gebouw uniek vanwege het ‘avontuurlijke’ winkelcentrum wat er gevestigd is. De Bever winkel in The Globe is de grootste van Nederland en heeft ook het grootste assortiment. Door de ligging van het kantoor kan je tijdens de lunch door Den Haag wandelen tot dat je een restaurant of café tegenkomt die jou aanspreekt.

Sporten en werken makkelijk te combineren

Als je tijdens de lunch een leuke onderbreking nodig hebt kan je bij hun even in hun zwembad duiken of de mooiste indoor ijsklimmuur van Europa beklimmen. Als je de ijsklimmuur bij Bever te koud is kan je altijd bij de klimmuur ernaast oefenen. Als je toch niet van klimmen houd kan je ook altijd bij de sportschool die ook in The Globe gevestigd is knallen. Voor dat je aan je werkdag begint kan je nog even lekker knallen in de sportschool of juist aan het einde van je dag om je stress weg te werken.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart