Kantoorruimte Eindhoven Science Park huren? FlexOffiZ bellen!

Kantoorruimte Eindhoven Science Park

Overzicht

Prijs: € 259
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Science Park 5636

Kantoorruimte Eindhoven Science Park

De kantoorruimte Eindhoven Science Park (Science Park 5636) van FlexOffiZ ligt ten noorden van Eindhoven, bij de aansluiting A50/A58 tussen Eindhoven en Son, in de westhoek van bedrijvenpark “Ekkersrijt”. Het is de thuishaven van tientallen bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de high-tech branche evenals bedrijven die werkzaam zijn in het audiovisuele veld.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorunits zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven.

Prettige plek om te werken

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt en daarnaast is er een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten en pantry). Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een Nespresso koffiemachine (uiteraard mag u ook uw eigen faciliteiten op uw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat u zich in uw kantoor helemaal thuis voelt.

Prijslijst

Wanneer er in Eindhoven ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken. Alle vermelde prijzen zijn per maand.

1-2   werkplekken €259,- per werkplek
3-4   werkplekken €235,- per werkplek
5-7   werkplekken €222,- per werkplek
8-15 werkplekken €213,- per werkplek

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Eindhoven Science Park is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Het bedrijfsterrein ligt direct aan de A50 ligt en is een keuze campus meteen focus op innovatie en productontwikkeling. Vanaf Eindhoven Airport lis het 14 minuten rijden naar FlexOffiZ Eindhoven Science Park.

Parkeren

Rondom het pand is er veel parkeerruimte en er is een fietsenstalling voor wie op de fiets komt.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie redelijk goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur en elke 8 minuten vertrekt er een bus naar Station Eindhoven (reistijd 26 minuten).

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart