Kantoorruimte huren in Amersfoort?

Kantoorruimte FlexOffiZ Amersfoort

Overzicht

Prijs: € 302
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Databankweg 20

FlexOffiZ biedt op deze vestiging flexibele kantoorruimte aan langs de A1 bij Amersfoort (Databankweg 20) en is hierdoor goed bereikbaar met eigen vervoer. Tevens huisvest deze vestiging een bedrijfsrestaurant en biedt het mogelijkheden voor klant- en pakketontvangst.

De kantoorunits zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven.

Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte. Buiten deze vestiging in Amersfoort heeft FlexOffiZ ook kantoorruimten in Amersfoort Centrum.

Prijslijst (tijdelijk 20% korting)

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken.

1-2   werkplekken €302,- per werkplek
3-4   werkplekken €275,- per werkplek
5-7   werkplekken €253,- per werkplek
8-15 werkplekken €231,- per werkplek

Interesse in deze vestiging?

Download brochure bezichtigen

Voorzieningen

De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer je de mogelijkheden komt bekijken zul je zien dat er alles aan gedaan is om jou stap naar een nieuwe kantoorruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard hangen wij wanneer je een ruimte hebt uitgezocht jouw logo en bedrijfsnaam op de deur van je kantoor.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart