Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk?

Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk

Overzicht

Prijs: € 336
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Kabelweg 57

Kantoorruimte Amsterdam Sloterdijk

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? Het Vida Gebouw (Kabelweg 57) staat op een prachtige locatie in Amsterdam Sloterdijk. Startende ondernemers en bestaande bedrijven hebben hier de mogelijkheid om flexibele kantoorruimte per werkplek te huren. In ieder geval altijd gedacht vanuit jouw wensen en eisen. Je kunt altijd een afspraak met ons maken voor een bezichtiging en met regelmaat hebben wij open huis dagen (afhankelijk van de beschikbaarheid).

 

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Buiten deze vestiging in Amsterdam Sloterdijk heeft FlexOffiZ ook kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk aan de Naritawegkantooruimte in Amsterdam Centrum en kantooruimte in Amsterdam Oost.

Prijslijst

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken.

1-2   werkplekken €336,- per werkplek
3-4   werkplekken €305,- per werkplek
5-7   werkplekken €288,- per werkplek
>8 werkplekken €277,- per werkplek

Huurprijzen in Amsterdam West

Vanaf (omgerekend) €250,- per werkplek per maand tot €500,- per werkplek per maand. De kantoorformule FlexOffiZ zit met €302,- per werkplek per maand aan de onderkant van deze markt (qua prijs). Voor kantoorruimte ten grootte van 5 werkplekken betaal je in principe €1.510,- per maand (5*302). Het wel zo dat hoe meer werkplekken (kantoorruimte) je afneemt, hoe lager de huurkosten worden.

Interesse in kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Meer informatie    bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart