Kantoorruimte Maastricht huren? Je vindt het bij FlexOffiZ!

Kantoorruimte Maastricht

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Gaetano Martinolaan 75-95

Kantoorruimte Maastricht MECC

Kantoorruimte Maastricht vind je bij FlexOffiZ in het MECC (Gaetano Martinolaan 75-95). Wij bieden inspirerende werkplekken in een bruisend gebouw pal naast de A2. Op loopafstand van FlexOffiZ Maastricht MECC is het station Maastricht Randwyck gelegen. Zzp’ers, freelancers en andere professionals hebben de kans om eigen kantoor te houden in omgeving waar ook plaats is voor ontmoeting.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen bezichtigen

Per maand te huren

De werkplekken zijn volledig ingericht en klanten zijn van vele gemakken voorzien. Kantoorruimtes kunnen per maand gehuurd worden. Als je meer zekerheid wilt kan je natuurlijk ook een contract voor langere tijd krijgen.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ Veenendaal met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Prijzen

BewarenBewaren

Prijzen FlexOffiZ Maastricht

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Maastricht is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Door de ligging dicht bij de A2 en de N278 is de lokatie zeer gemakkelijk te bereiken. Het station Maastricht Randwyck ligt op 400 Meteren is in 4 minuten te voet te bereiken.

Parkeren

Rondom het pand is er parkeerruimte en er zijn verschillende fietsenstallingen voor wie op de fiets komt. Indien de parkeerplekken al vergeven zijn kan er worden geparkeerd op de parkeerterreinen van het MECC.

Openbaar vervoer

Op loopafstand van de FlexOffiZ vestiging in het Maastricht MECC is het station Maastricht Randwyck gelegen.

Interesse in deze vestiging?

Meer informatie bezichtigen bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart