Kantoorruimte Veenendaal huren per maand direct aan de A12

Kantoorruimte bij FlexOffiZ Veenendaal

Overzicht

Prijs: € 250
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Veenendaal Wiltonstraat 36-40

Kantoorruimte Veenendaal,
midden in de Food Valley dicht bij de A12

Midden in de driehoek Arnhem, Utrecht, Almere en Amersfoort en in het hart van de Food Valley ligt bedrijventerrein De Compagnie waar de FlexOffiZ kantoorruimte Veenendaal gevestigd is.

Het is een ideale locatie voor iemand die vanuit het midden van het land wil werken. De vestiging ligt op slechts 3 minuten rijden vanaf de A12 en 10 minuten van het centrum van Veenendaal.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen bezichtigen

Zeer representatief kantoorgebouw

FlexOffiZ Veenendaal is gevestigd in een complex van drie onder zeer kenmerkende architectuur gebouwde kantoorgebouwen. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Albers & Van Huut in de voor dit bureau kenmerkende organische stijl. Het pand onderscheidt zich van de omgeving door de onafhankelijke uitstraling die doet denken aan een burcht. Direct gelegen naast de A12 is het een zichtlocatie!

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ Veenendaal met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Prijslijst (tijdelijk 20% starterskorting)

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken. Alle vermelde prijzen zijn per maand.

1-2   werkplekken €250,- per werkplek
3-4   werkplekken €225,- per werkplek
5-7   werkplekken €200,- per werkplek
8-15 werkplekken €185,- per werkplek

Een prettige werkomgeving

Op 200 meter ligt congrescentrum de Basiliek waar de lunch genuttigd kan worden maar waar ook veel zakelijke mogelijkheden liggen. Zie brochure: de Basiliek (pdf). Tegenover FlexOffiZ Veenendaal, aan de andere kant van de A12 ligt Van der Valk Hotel Veenendaal dat prima overnachtingsmogelijkheden biedt.

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Veenendaal is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘De Compagnie’. Door de ligging langs De Grote Beer zijn de op- en afritten van de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) zeer gemakkelijk te bereiken. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) makkelijk bereikbaar. Door de Rondweg-Oost is daarnaast een snelle verbinding naar autosnelweg A15 aanwezig. Veenendaal heeft drie NS-Stations. Het dichtstbijzijnde NS-Station is Veenendaal-De Klomp (enkele minuten).

Parkeren

Rondom het pand is er veel parkeerruimte en er zijn verschillende fietsenstallingen voor wie op de fiets komt.

Openbaar vervoer

Veenendaal heeft drie NS-Stations. Het dichtstbijzijnde NS-Station is Veenendaal-De Klomp (enkele minuten).

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart