Kantoorruimte Veldhoven huren per maand direct aan de A2

Kantoorruimte bij FlexOffiZ Veldhoven A2

Overzicht

Prijs: € 250
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Veldhoven De Run 1141

Kantoorruimte Veldhoven,
nabij de hightech campus, dicht bij de A2

De kantoorruimte Veldhoven van FlexOffiZ zit in een mooi pand omgeven door veel groen en onlangs is er een mooie boulevard aangelegd. De kantoorruimtes zijn goed geïsoleerd en voorzien van topkoeling.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ Veldhoven met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Prettige plek om te werken

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt en daarnaast is er een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten en pantry). Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een Nespresso koffiemachine (uiteraard mag u ook uw eigen faciliteiten op uw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat u zich in uw kantoor helemaal thuis voelt.

Voorzieningen

Op de eerste etage is een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiemachine. Ook is er een vergaderruimte waar de FlexOffiZ huurder gratis gebruik van mag maken. Het pand is 24/7 toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid op een parkeerterrein naast het pand.

Prijslijst

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken. Alle vermelde prijzen zijn per maand.

1-2   werkplekken €250,- per werkplek
3-4   werkplekken €225,- per werkplek
5-7   werkplekken €200,- per werkplek
8-15 werkplekken €185,- per werkplek

Een fijne werkomgeving

Naast het pand zit brasserie Bij Puur gevestigd. Hier kan je heerlijk lunchen of afspreken met zakelijke relaties onder het genot van een kopje koffie. Ook doen zij veel met vrijdagmiddag borrels en is het mogelijk om daar leuke evenementen te organiseren.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure  bezichtigen  bezichtigen

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Veldhoven is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘De Run’. Het fijne hieraan is dat het direct aan de A2 ligt en het bedrijventerrein is een van de grotere bedrijventerreinen in de regio met veel activiteiten.

Parkeren

Rondom het pand is er veel parkeerruimte en er zijn verschillende fietsenstallingen voor wie op de fiets komt.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur en elke 12 minuten vertrekt er een bus naar Station Eindhoven (reistijd 7 min.).

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • vliegveld
  • wifi

Kaart