Kantoorruimte Zwolle nodig? Bel dan eens met FlexOffiZ!

Kantoorruimte Zwolle bij FlexOffiZ

Overzicht

Prijs: € 350
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Jufferenwal 30

Kantoorruimte Zwolle bij FlexOffiZ

FlexOffiZ kantoorruimte Zwolle Centrum (Jufferenwal 30) is gevestigd in het complex “Maagjesbolwerk”, direct boven de Q-Park parkeergarage en nabij het gelijknamige winkelcentrum. Het gebouw ligt binnen de vesting van Zwolle. De bekende winkelstraten zijn bereikbaar op 5 minuten lopen en op 10 minuten afstand ligt het treinstation Zwolle.

Interesse in kantoorruimte in Zwolle?

Meer informatie bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ Zwolle met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Prettige plek om te werken

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt en daarnaast is er een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten en pantry). Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag u ook uw eigen faciliteiten op uw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat u zich in uw kantoor helemaal thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiemachine. Ook is er een vergaderruimte waar de FlexOffiZ huurder gratis gebruik van mag maken. Het pand is 24/7 toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid op een parkeerterrein naast het pand.

NB: In de Q-Park parkeergarage is het mogelijk om een parkeerplaats te huren voor € 85,- per maand.

Prijslijst

Wanneer er ruimtes met meer werkplekken worden afgenomen wordt de prijs per werkplek uiteraard gunstiger. Wij werken daarom met staffelprijzen. De staffel bij 1-2 werkplekken geldt dus zowel voor afsluitbare kantoorruimtes met één als twee werkplekken. Alle vermelde prijzen zijn per maand.

1-2   werkplekken €350,- per werkplek
3-4   werkplekken €325,- per werkplek
5-7   werkplekken €310,- per werkplek
8-15 werkplekken €290,- per werkplek

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Zwolle ligt binnen de muren van de oude stad Zwolle. Het fijne hieraan is dat werkelijk alles op loopafstand te vinden is. Lunchrooms, restaurants, winkels en andere plaatsen om inkopen te doen en af te spreken.

Parkeren

Bij de MediaMarkt of Pathé Zwolle zijn er parkeermogelijkheden maar er is ook een Q-park onder het naastliggende pand.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Station Zwolle is 11 minuten lopen en op 2 minuten lopen van FlexOffiZ Zwolle stopt buslijnen 2 en 3 waarmee je in 4 minuten op het station bent.

Interesse in kantoorruimte in Zwolle?

Meer informatie bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • centrum locatie
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart