Kantoorruimte regio Amsterdam vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Amsterdam

Kantoorruimte regio Amsterdam

Kantoorruimte Regio Amsterdam

Vergelijk al onze kantoren in Amsterdam

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Amsterdam? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

FlexOffiZ Kabelweg Regio
FlexOffiZ Naritaweg Regio
FlexOffiZ Naarden Regio

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Amsterdam

In de regio Amsterdam hebben wij meerdere locaties. Klik op één ervan voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Waarom zou je gaan werken in Amsterdam?

Amsterdam heeft vele voordelen voor bedrijven die gebruik maken van de uitstekende transport- en distributiefaciliteiten die zowel Amsterdam Schiphol Airport als de Amsterdamse Haven bieden. Daarbij is Amsterdam de thuisbasis van AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), de grootste internet-hub van Europa. Verschillende bedrijven hebben mede daarom hun Europese en wereldhoofdkantoren in Amsterdam. FlexOffiZ probeert hier met zijn vestigingen zo goed mogelijk op te anticiperen.

Goede bereikbaarheid staat voorop

Of het nu de vestigingen aan de Sarphatistraat, de Kabelweg of die aan de Naritaweg betreft, alle locaties worden mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dit geldt zeker voor de vestiging op Gooimeer in Naarden, deze ligt pal aan de A1 en heeft ruime mogelijkheden tot parkeren.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin