Kantoorruimte regio Eindhoven vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Eindhoven

Kantoorruimte Eindhoven

Kantoorruimte Regio Eindhoven

Vergelijk al onze kantoren in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Eindhoven? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Eindhoven op komst

In de regio Eindhoven werken zijn wij momenteel bezig met extra vestigingen. Klik op de huidige vestiging voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Waarom zou je gaan werken in Eindhoven?

Werken in Eindhoven betekent werken in een stad die niet alleen bekend staat als technologische hotspot, maar ook als een groene, bruisende omgeving waar het prettig wonen, werken en leven is. Eindhoven biedt goede sociale en culturele voorzieningen en is daarnaast ruim van opzet. Je kunt genieten van het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving.

Goede bereikbaarheid staat voorop

De vestiging Eindhoven Science Park is mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van bereikbaarheid en parkeermogelijkheden staan bij ons voorop bij het zoeken naar nieuwe, geschikte locaties.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin