Kantoorruimte regio Groningen vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Groningen

Kantoorruimte Regio Groningen

Kantoorruimte Regio Groningen

Vergelijk al onze kantoren in regio Groningen

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Groningen? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Groningen op komst

In de regio Groningen werken zijn wij momenteel bezig met extra vestigingen. Klik op de huidige vestiging voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Er gaat niets boven Groningen!

Groningen is met meer dan 200.000 inwoners de grootste gemeente in Noord Nederland. Groningen is steeds een belangrijke handelsstad gebleven en is tegenwoordig ook een centrum voor de voedingsmiddelenindustrie. De laatste jaren is er ontwikkeling op het gebied van de zakelijke dienstverlening (voornamelijk in de ICT-sector) en dan met name op in “Life Sciences”. In 2009 telde Groningen rond de 133.210 arbeidsplaatsen, en is daarmee veruit de belangrijkste werkplek in het noorden.

Goede bereikbaarheid staat voorop

De vestiging Groningen Euroborg is mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van bereikbaarheid en parkeermogelijkheden staan bij ons voorop bij het zoeken naar nieuwe, geschikte locaties.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin