Kantoorruimte regio Maastricht vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Maastricht

Kantoorruimte Regio Maastricht

Kantoorruimte Regio Maastricht

Vergelijk al onze kantoren in regio Maastricht

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Maastricht? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

FlexOffiZ Maastricht Regio

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Maastricht op komst

In de regio Maastricht werken zijn wij momenteel bezig met extra vestigingen. Klik op de huidige vestiging voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Waarom werken in Maastricht?

Maastricht is al bijna twee eeuwen een belangrijke industriestad. Al in het begin van de 19e eeuw kwam er de glas- en aardewerkfabricage tot ontwikkeling; later kwam daar de papier- en cementindustrie bij. Daarbij is in de jaren zeventig sterker ingezet op ontwikkeling van de kenniseconomie. Mede hierdoor hebben een groot aantal Europese instituten zich in Maastricht gevestigd. Het toerisme, het MECC en de Universiteit zorgen voor zeer veel bedrijvigheid.

Goede bereikbaarheid staat voorop

De vestiging Maastricht MECC is mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van bereikbaarheid en parkeermogelijkheden staan bij ons voorop bij het zoeken naar nieuwe, geschikte locaties.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin