Over ons | FlexOffiZ.nl

Over ons

In 2012 is FlexOffiZ op gezet door Annexum BV om doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden voor het leegstand probleem in Nederland en daarmee in te spelen op de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren.

Wij zijn succesvol geworden in het aanbieden en beheren van kantoorruimte mede dankzij de reeds opgedane kennis en het grote netwerk van Annexum anderzijds door continu de behoefte vanuit de markt te blijven volgen en hierop te anticiperen.

Visie
Het helpen van serieuze starters en sneller groeiers door het anbieden van betaalbare kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden.

Missie
Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze huurders en eigenaren van vestigingen te overtreffen en hun vertrouwen te blijven winnen.

FlexOffiZ is ontstaan vanuit de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit!
We bieden ondernemers, starters, zzp-ers maar ook grotere organisaties volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services voor een all-in prijs. Dit houdt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als het ware een flexibele schil.

Wat doet FlexOffiZ voor jou?
Samen met jou kijken wij naar jouw behoefte qua kantoorruimte. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw wensen en ambities en een geschikte locatie met flexibiliteit in huurtermijn. Wil je een eigen hoofdkantoor of een plek om onderweg te kunnen werken en ontmoeten? Door onze landelijke dekking met nu al 13 FlexOffiZ-vestigingen in Nederland is er altijd wel een FlexOffiZ-vestiging bij jou in de buurt.

Ons aanbod op de website is per direct beschikbaar.

Niet direct gevonden wat je zoekt? Neem contact met ons op en vertel je specifieke wensen. Wij doen je graag een passend aanbod.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin