Perfecte-werkomgeving nodig? Je vindt het bij FlexOffiZ
, , Geplaatst op

De perfecte werkomgeving

Perfecte-werkomgeving | Foto by Selgascano Arquitectos, Madrid

De perfecte-werkomgeving

Er zijn verschillende opvattingen over wat precies de perfecte-werkomgeving is. Sommige mensen willen de stilte van een eigen kantoor om in te werken terwijl anderen juist de roering van een kantoortuin opzoeken. De perfecte werkomgeving kan per land, per bedrijf en per persoon verschillen. Wanneer je als werknemer voor een bedrijf gaat werken, kun je vaak niet zelf bepalen hoe jouw werkomgeving eruit zal zien. Als zelfstandige kan dit wel. Je kunt immers zelf bepalen hoe jij je eigen werkomgeving in wilt richten.

Wat is de perfecte werkomgeving?

Het onderzoeksbureau Ipsos heeft een onderzoek verricht in opdracht van Steelcase, een Amerikaanse fabrikant van kantoormeubilair. Ze hebben gekeken naar de tevredenheid van werknemers met betrekking tot hun werkomgeving en de gevolgen hiervan. Uit het onderzoek bleek dat werknemers die tevreden zijn over hun werkomgeving zich het meest betrokken voelen bij hun werk. De Nederlandse werkomgeving komt uit het onderzoek naar voren als een van de meest progressieve ter wereld, Nederland kent de meeste flexplekken en gedeelde open kantoren. Nederlanders gebruiken meer mobiele techniek dan gemiddeld en hebben vaak ook de mogelijkheid het kantoormeubilair aan te passen. Ondanks deze resultaten zegt slechts 7% van de Nederlandse bevolking tevreden te zijn met hun werkomgeving in vergelijking met een wereldwijd gemiddelde van 13%. Iets gaat er dus niet goed.

Hoe zorg je voor meer tevredenheid over de werkplek?

Mensen die iets te zeggen hebben over waar en hoe ze werken hebben de hoogste mate van betrokkenheid en tevredenheid. Waarom zou je dit voor jouw bedrijf niet inzetten. door het gebruik van kantoorruimte te flexibiliseren. Bij FlexOffiZ kun je zelf kiezen waar je jouw kantoor wilt hebben. Wij hebben immers een groot aanbod van werkplekken op locaties door heel Nederland. Laat je werknemers zelf hun eigen perfecte werkomgeving inrichten met of zonder meubilair. Bij FlexOffiZ kunnen ze zelf bepalen waar en hoe ze werken. Zo creëren we samen een werkomgeving waar elke werknemer tevreden mee is en geïnspireerd door raakt.

Verkort die reistijden, werk lokaal!

Stel dat je in plaats van de dagelijkse file op te zoeken, je naar een eigen kantoor in de regio kan gaan dat je ook nog eens zelf hebt ingericht? Dat moet de productiviteit toch ten goede komen? Kijk maar eens op de website van FlexOffiZ, we zitten vaak dichter in de buurt dan je denkt. En hebben wij geen aanbod bij jou in de buurt dan gaan wij er voor je naar op zoek.

Bron: NRC.nl

Nick de Haan
Nick is Asset Manager, veel “on the road” in verband met bezichtigingen bij de verschillende vestigingen en tevens aanspreekpunt voor nieuwe FlexOffiZ vestigingen. Heb je vragen over onze vestigingen, wil je weten wat FlexOffiZ kan betekenen voor jou als huurder of vastgoedeigenaar? Bereikbaar via 020 572 01 35 of nick.dehaan@flexoffiz.nl

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *