Tekort aan kantoorruimte dreigt niet in Den Haag alleen.
Geplaatst op

Tekort aan kantoorruimte in Den Haag dreigt

Urban Offices

Tekort aan kantoorruimte loopt snel terug

In Den Haag is de leegstand van kantoorruimte verminderd, terwijl dit positief is brengt dit een negatieve dreiging met zich mee. De daling van het leegstand en aanbod komt voornamelijk door onttrekking van kantoorpanden terwijl de huurtransacties op pijl blijven. Hierdoor sluit het aanbod en vraag niet goed op elkaar aan.

Trend is steeds vaker huren i.p.v. kopen

Er is ook aan duidelijk voorkeur voor gerenoveerde panden onder kantoorgebruikers. De gerenoveerd panden sluiten beter aan op de behoeftes van de huurders.

Nieuwe wensen voor kantooromgeving

Nieuwe wensen voor kantooromgeving

Meer ondernemingen zijn kantoorruimte aan het huren in plaats van kopen omdat zij dan sneller kunnen verhuizen als er een beter locatie beschikbaar is of als zij meer ruimte nodig hebben voor hun onderneming.

Landelijk probleem

Volgens het rapport van NVM Business dreigt er ook een tekort aan kantoorruimte te komen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Als je als onderneming opzoek bent naar kantoorruimte moet je snel handelen voordat al het beschikbaar kantoorruimte op is.

FlexOffiZ kan je helpen

Ben je zelf op zoek naar kantoorruimte of wil je jou kantoorruimte verhuren dan zit je bij FlexOffiZ aan het juist adres. Volg ons op twitter en facebook met de username @FlexOffiZ voor updates.

(Bronnen: NVM Business en Den Haag FM)

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *