Je leegstaande kantoorruimte verhuren?

Je leegstaande kantoorruimte verhuren

Meldpunt verborgen leegstand

Laat ons je helpen:

Leegstaande kantoorruimte, veel ondernemers hebben ermee te maken. In je kantoorpand staan etages of kamers leeg doordat je onderneming is gekrompen of je bent op andere locaties met flexplekken gaan werken. Door je meerjarige huurcontract zit je nog vast aan die ruimte. Wij noemen dit verborgen leegstand. Laat ons je helpen om de eveneens verborgen kosten ten dele te verlagen door de ruimte te verhuren aan andere ondernemingen die op zoek zijn naar een geschikte ruimte.

Wij nemen je alles uit handen:

FlexOffiZ verhuurt de beschikbare ruimte niet per vierkante meter maar per werkplek en die is dan volledig ingericht. Dit tot en met het logo van de onderneming op de deur. Om dit goed te kunnen doen nemen wij je beheer van die werkplek volledig uit handen.

Een succesformule

De formule blijkt een groot succes, mede door de flexibiliteit zowel voor huurder als verhuurder. We zijn gestart in 2012 en hebben inmiddels 14 panden in de verhuur met een gezamenlijk oppervlakte van ca. 5.500 vierkante meter.  FlexOffiZ biedt vastgoedbeleggers de mogelijkheid gebruik te maken van onze expertise waarmee wij de volledige commerciële exploitatie van kantoorruimte vanaf 500 m² uit handen nemen.

Wilt u weten of jouw locatie geschikt is voor verhuur door FlexOffiZ? Meld je leegstand dan aan. Wil je meer weten over het FlexOffiZ concept vraag dan hieronder onze verhuurbrochure aan. Deze bevat ook een mooi rekenvoorbeeld die je eens met je persoonlijke situatie zou kunnen vergelijken om te zien hoe verhuren via FlexOffiZ voor jou rendeert!

Aanvragen brochure:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Groot online marketingbereik voor jouw pand

Jouw leegstaande ruimte biedt FlexOffiZ aan via al onze kanalen. Zo wordt jouw kantoorruimte online aangeboden:

  • op onze website | ca. 4.000 pagina weergaven per maand
  • via Facebook | ca 2.700 relevante volgers
  • via Twitter | ca. 2.800 relevante volgers
  • in onze maandelijkse nieuwsbrief | ca. 1.900 abonnees

Verborgen leegstand:

Lege kantoorruimte

Verborgen leegstand kan zich op verschillende manieren manifesteren. De uitkomst is hetzelfde: je schiet er geld bij in.

Situatie 1:
Je huurt een aantal m² aan kantoorruimte en je gebruikt de helft… Door het meerjarig huurcontract zit je nog vast aan deze leegstaande ruimte. FlexOffiZ noemt dit “verborgen leegstand”. Laat ons je helpen deze hoge kosten te verlagen door de beschikbare ruimte te verhuren aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte locatie…

Situatie 2:
Je hebt een mooi pand in eigendom en kampt helaas nog steeds met leegstand. Je vindt verhuren lastig en je hebt moeite met de gewenste cashflow te genereren. Je wenst een fijne huurstroom waar je verder weinig omkijken naar hebt…

Situatie 3:
Je hebt de verhuur van je pand uitbesteed aan een makelaar waar je niet geheel tevreden over bent en wilt nu toch echt serieus stappen gaan maken…

Liever even bellen?
nick-smallEveline van Daal:

020 572 0152
06 2824 9872

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin