Amsterdam heeft het! FlexOffiZ is het... voor kantoorruimte
, , , , , Geplaatst op

Amsterdam heeft het, FlexOffiZ is het!

Amsterdam bruist van ideeën en dromen

Amsterdam, onze hoofdstad. Een smeltkroes vol verschillende mensen met verschillende ideeën en dromen. Sommige mensen willen advocaat worden andere een eventplanner. Iedere starter heeft zijn eigen ideeën over hoe hij of zij hun leven willen leiden. Misschien vind jij dat Amsterdam Noord het nieuw opkomende gebied is terwijl je collega Amsterdam Zuidoost helemaal het einde vindt. Amsterdam is er om iedereen naar wens te zijn en FlexOffiZ ook.

Oplossingen in krappe kantoormarkt

Terwijl de kantoormarkt in Nederland en vooral Amsterdam krapper wordt, waardoor het steeds moeilijker wordt voor ondernemingen en zelfstandige starters om hun eigen kantoorruimte te vinden, breidt FlexOffiZ uit om jullie te hulp te schieten.

FlexOffiZ is steeds op zoek naar nieuwe locaties die aan de wensen van iedere huurder voldoen. Zo heeft FlexOffiZ recent drie locaties toegevoegd in Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuidoost. Iedere locatie heeft zijn eigen identiteit en mogelijkheden waarmee wij beginnende advocaten,  eventplanners en andere serieuze starters een droomstart kunnen bezorgen.

Bekijk de nieuwe locaties

Binnenkort opent FlexOffiZ nog meer nieuwe vestigingen.

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Twitter om up to date te blijven.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *