Kantoorruimtevinden.nl en FlexOffiZ bundelen hun krachten
Geplaatst op

FlexOffiZ en Kantoorruimtevinden.nl vinden elkaar

Kantoorruimtevinden.nl

Samenwerking met sterke partij

Amersfoort, 3 mei 2016 – Veel startende ondernemers en ondernemingen die snel groeien worden overspoelt met informatie over mogelijk kantoorruimten. Aanbieders van professionele, compleet ingerichte kantoorruimten moeten hun posities in de zoekmachine resultaten steeds vaker delen met veel andere partijen. FlexOffiZ is daarom blij dat de krachten nu worden gebundeld met Kantoorruimtevinden.nl middels een intensievere samenwerking. 

Kantoorruimtevinden.nl

Al sinds 2012 houdt Danny Verhoeven, oprichter van Kantoorruimtevinden.nl zich bezig met één ding: zorgen dat beschikbare kantoorruimten gevonden worden door potentieel huurders. Kantoorruimtevinden.nl is anno 2016 een online platform dat bijna niet meer te missen is voor iemand die op zoek gaat naar een kantoor voor het bedrijf dat hij wil starten of iemand die voor zijn snel groeiende onderneming werkplekken zoekt met een flexibele huurafspraak.

Animatie over Kantoorruimtevinden.nl

Animatie over Kantoorruimtevinden.nl

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is zin 2014 opgezet door Annexum, de Nederlandse specialist in vastgoedbeleggen, in antwoord op de steeds grotere vraag naar kantoorruimte met een flexibele huurtermijn. FlexOffiZ onderscheidt zich onder meer van andere aanbieders van flexibele kantoorruimte door een all-in huurprijs te vragen, dus zonder bijkomende kosten voor bijvoorbeeld kantoorinrichting, wifi, schoonmaak en beveiliging. Omdat de kantoorpanden van Annexum die geschikt waren voor FlexOffiZ vol zitten, werkt FlexOffiZ ook samen met andere aanbieders van en beleggers in vastgoed.

Samenwerking

Door de samenwerking willen Nick de Haan en Danny Verhoeven topposities van de kantoorruimten uit het FlexOffiZ-aanbod in de zoekmachine resultaten bewerkstelligen. Op de korte termijn zal ook worden gekeken hoe de FlexOffiZ invulling kan geven in de behoefte van de 1.100 zoekenden die bij Kantoorruimtevinden.nl.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *