FlexOffiZ is de Runner Up en bijna nummer één in flexibele huur!
, , Geplaatst op

FlexOffiZ is de Runner Up

FlexOffiZ is Runner up

Van de tweede plek op naar de nummer één in flexibel huren.

FlexOffiZ is het op één na grootste flexkantoorconcept van Nederland volgens een artikel van Vastgoedjournaal.nl. Met het huidige tempo van uitbreidingen verwacht FlexOffiZ al spoedig de nummer 1 positie over te nemen. Elk bedrijf wil natuurlijk uitbreiden maar dit heeft pas zin als dit op de juiste manier gebeurd en naar je klanten luistert.

FlexOffiZ op zeven nieuwe locaties

Wij hebben geluisterd naar onze klanten en naar hun wensen en daarom hebben we nu één locatie geopend in Rotterdam, drie locaties in Utrecht geopend, één locatie in Hengelo geopend en nog twee locaties geopend in Amsterdam Centrum.

Utrecht

Onze nieuwe locaties in Utrecht zijn verdeeld over de stad om aan iedereens behoeftes te voldoen. De FlexOffiZ vestigingen in Utrecht bevinden zich in:

Zo is FlexOffiZ bijna in elke stadsdeel van Utrecht te vinden en binnenkort hopen wij nog meer vestigingen te openen in Utrecht waardoor wij in ieder stadsdeel te vinden zullen zijn.

Amsterdam

In Amsterdam zijn wij te vinden in Sloterdijk, Zuidoost, Noord, Oost en nu hebben wij weer kantoorruimte beschikbaar in het centrum.

Overige locaties

Na een korte tijd weggeweest zijn wij weer terug in Rotterdam en Hengelo. Door de toenemende vraag in deze twee locaties is besloten om twee nieuwe vestigingen te openen in Rotterdam en Hengelo.

Meer locaties volgen…

FlexOffiZ is nog lang niet klaar met het openen van nieuwe locaties en heeft er nog veel in de pijplijn zitten. Ons verdere aanbod vindt je op : https://flexoffiz.nl/kantoorruimte-huren/.

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn voor alle updates of bel ons gerust op 020 572 0135.

 

Bron: vastgoedjournaal.nl

Harold Huijzer
Harold is je eerste aanspreekpunt bij FlexOffiZ wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte. Hij heeft veel kennis van de kantorenmarkt en kan je dus als geen ander ondersteunen. Heb je misschien al een geschikte kantoorruimte op onze site gezien maar heb je nog vragen? Bel Harold! Bereikbaar via 020 572 01 53 of harold.huijzer@flexoffiz.nl

Nick de Haan
Nick is Asset Manager, veel “on the road” in verband met bezichtigingen bij de verschillende vestigingen en tevens aanspreekpunt voor nieuwe FlexOffiZ vestigingen. Heb je vragen over onze vestigingen, wil je weten wat FlexOffiZ kan betekenen voor jou als huurder of vastgoedeigenaar? Bereikbaar via 020 572 01 35 of nick.dehaan@flexoffiz.nl

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *