FlexOffiZ Zwolle gaat verhuizen naar nieuwe locatie(s)
, , , , Geplaatst op

FlexOffiZ Zwolle gaat verhuizen

Hervestiging huurders in voorbereiding

Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in het pand aan de Jufferenwal, is FlexOffiZ druk bezig met de hervestiging van de huurders in Zwolle.

Flexibiliteit heeft twee kanten

Zonder flexibel verhuren geen flexibel huren. De eigenaar van het pand gaat het hele pand verhuren per 1 juni aan één bedrijf. Dit betekent dat wij nu druk doende zijn om nieuwe kantoorruimte te faciliteren aan onze FlexOffiZ huurders.

Drie prettige locaties

De beoogde nieuwe locaties bieden alle drie goede kantoorruimte en prima parkeermogelijkheden. De ligging ten opzichte van de binnenstad en de toegangswegen zijn echter heel verschillend.

Koggelaan 69

Gelegen tussen het station en de N337

Burg. Drijbersingel 39

Lekker dicht bij de binnenstad

Zwartewaterallee 25

Super bereikbaar vanaf de A28

Serieus in gesprek met drie pandeigenaren

Wij zijn op dit moment in gesprek met drie eigenaren van panden die net als de huidige locatie gelegen zijn op een fijne en goed bereikbare plek in Zwolle. Het zou ook zo maar eens zo kunnen zijn dat wij vanaf 1 juni meerdere vestigingen in Zwolle zullen openen. Hoe ‘flex’ is dat?

Nauw contact met de huurders

Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen staan wij in nauw contact met onze huurders. Daarnaast proberen wij via o.a. social media ook mogelijk geïnteresseerde nieuwe huurders in Zwolle zo goed mogelijk te informeren. Een nieuwe locatie biedt natuurlijk ook nieuwe kansen.

Bel ons gerust

Komen er vragen bij je op wanneer je dit bericht leest of ben je misschien pandeigenaar in Zwolle en wil jij ook FlexOffiZ huurders huisvesten? Bel ons dan gerust op 020 572 0135 of volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn voor alle updates.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *