Verhuurders opgelet: FlexOffiZ de oplossing voor transformatie panden!
, , Geplaatst op

Gratis juridisch advies bij FlexOffiZ Rijswijk

Gratis juridisch advies

Gratis juridisch advies bij FlexOffiZ Rijswijk

Bij FlexOffiZ in Rijswijk is, Steenbergen & Klooster Juristen gevestigd. Een gerenommeerd juridisch kantoor dat door de jaren heen veel ondernemers en particulieren heeft mogen toevoegen aan hun cliëntenbestand.

Missie:

‘Het is onze missie om te laten zien dat wij geen kantoor zijn waar vele juristen- en advocatenkantoren om bekend staan. Belachelijk hoge uurtarieven, factureren van elk contactmoment, trage reacties en slechte communicatie’ vertelt vennoot Dolly van ’t Klooster.

“Zo houden wij elke dinsdag, woensdag en donderdag van 15:00 tot 20.00 een inloopspreekuur waar je terecht kunt voor kort juridisch advies (max 20 min). Het inloopspreekuur is vrijblijvend en gratis”.

Legal Pack

Speciaal voor zzp’ers en Mkb’ers heeft Steenbergen & Klooster Juristen ook een abonnement ontwikkeld. Met de Legal Pack krijg je een uitgebreid pakket voor een vast bedrag per maand of per jaar en kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden en kortingen die het pakket biedt.

Ook huren in FlexOffiZ Rijswijk?

Bekijk de pagina van FlexOffiZ Rijswijk en informeer naar de beschikbaarheid van vrije kantoorruimten. Of volg de Facebookpagina van deze vestiging.

Lizetta van Coevorden
Lizetta is je als salesmanager graag van dienst met het vinden van een geschikte kantoorruimte. Of je nou zzp’er of een corporate organisatie bent; Lizetta denkt graag met je mee en neemt daarbij alle zorg uit handen. Neem gerust contact op met haar via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin