Kantoorruimte Amsterdam Oost huur je bij FlexOffiZ!

Kantoorruimte Amsterdam Oost

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Sarphatistraat 706

Kantoorruimte Amsterdam Oost

Kantoorruimte Amsterdam Oost van FlexOffiZ (Sarphatistraat 706) is gevestigd in het complex “Titania”, pal naast de Albert Heijn. Het gebouw ligt op loopafstand van Artis, de Dappermarkt en het altijd gezellige en drukke terras van Brouwerij ’t IJ (De Molen).

Het is een ideale locatie voor iemand die in Amsterdam wil werken.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen

Zeer representatief kantoorgebouw

FlexOffiZ Amsterdam Oost is gevestigd in het ‘Titania’ complex dat behalve uit kantoren ook uit appartementen en winkelruimte bestaat. Een leuke en speelse mengeling tussen wonen, werken en leisure. De kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand.

Kantoorruimten

Dit kantoorgebouw wordt gekenmerkt door een nette en levendige entree. U bereikt uw kantoorruimte of werkplek via de personenlift vanaf de begane grond. De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ kantoorruimte Amsterdam Oost met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Direct naast het kantoorpand is een supermarkt gelegen. Hier haalt u dus een lekker broodje of andere versnaperingen. De oudste dierentuin van Nederland Artis is ook op loopafstand gelegen. Het gezellige en drukke terras van Brouwerij ’t IJ (de Molen) is om de hoek gelegen waardoor u vlakbij kunt borrelen met uw collega’s of een informele meeting beleggen met klanten.

Prijzen

BewarenBewaren

Prijzen FlexOffiZ Amsterdam Oost

Bereikbaarheid

Het kantoorpand kent een centrale ligging in Amsterdam Oost door de locatie tussen de Mauritskade en de Oostenburgergracht. Via de Piet Heintunnel rijdt u met uw auto binnen enkele minuten de ringweg A10 (rondom Amsterdam) op.

Parkeren

Parkeren kan op openbare parkeergelegenheden in de buurt.

Openbaar vervoer

De kantoorruimte is per bus goed bereikbaar via de bushalte aan de Oostenburgergracht (buslijn 22). Tramlijn 10 loopt vanaf het Alexanderplein richting het Rietlandpark waarbij een stop is aan de Sarphatistraat.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart