Kantoorruimte Groningen huur je natuurlijk bij FlexOffiZ!

Kantoorruimte Groningen

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Boumaboulevard 91-93

Kantoorruimte Groningen Euroborg

Kantoorruimte Groningen heeft FlexOffiZ in het voetbalstadion van FC Groningen, de Euroborg. Lijkt het jou wat om vanuit je kantoor de trainingen en wedstrijden van FC Groningen te bekijken? In een inspirerende omgeving is het mogelijk om je eigen kantoorruimte te creëren. Het station Groningen Europapark, een bioscoop en winkels maken de setting compleet.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen

Zeer representatief kantoorgebouw

FlexOffiZ Groningen is gevestigd in de Euroborg, een pand dat behalve uit kantoren ook uit appartementen en winkelruimte bestaat. Een leuke en speelse mengeling tussen wonen, werken en leisure. De kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand.

Kantoorruimten

Dit kantoorgebouw wordt gekenmerkt door een nette en levendige entree. U bereikt uw kantoorruimte of werkplek via de personenlift vanaf de begane grond. De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in FlexOffiZ kantoorruimte Groningen met andere bedrijven.

Voorzieningen

U kent Euroborg natuurlijk als het stadion van de FC Groningen. Maar naast het voetbal is er meer, veel meer. De Jumbo supermarkt, Noorderpoort, Kinepolis Groningen, Fysiotherapie Den Ommelanden, het Fairplay Casino, Euroborg Horeca, FlexOffiZ en meer.

Prijzen

BewarenBewaren

Prijzen FlexOffiZ Groningen Euroborg

Bereikbaarheid

Het kantoorpand kent een centrale ligging tussen de A28 en A7. Deze zijn via de ring beide in enkele minuten te bereiken.

Parkeren

Er kan geparkeerd worden in Parkeergarage Euroborg.

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is station Groningen Europapark. Dit is te voet in 6 minuten te bereiken.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart