Kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk huren? FlexOffiZ heeft ze!

Kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk

Overzicht

Type:
Contract: Per maand
Locatie: Kabelweg 57

Kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk

Op zoek naar kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk? Het Vida Gebouw (Kabelweg 57) staat op een prachtige locatie in Amsterdam Sloterdijk. Startende ondernemers en bestaande bedrijven hebben hier de mogelijkheid om flexibele kantoorruimte per werkplek te huren. Je kunt altijd een afspraak met ons maken voor een bezichtiging en met regelmaat hebben wij open huis dagen (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Interesse in kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk?

Meer informatie    bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Buiten deze kantoorruimtes Amsterdam Sloterdijk heeft FlexOffiZ ook kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk aan de Naritaweg en kantooruimte in Amsterdam Oost. Zie hiervoor ook onze regiopagina Amsterdam.

Prettige plek om te werken

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt en daarnaast is er een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten en pantry). Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag u ook uw eigen faciliteiten op uw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat u zich in uw kantoor helemaal thuis voelt.

Voorzieningen

Op de zesde etage is een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiemachine. Ook is er een vergaderruimte waar de FlexOffiZ huurder gratis gebruik van mag maken. Het pand is 24/7 toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid op een parkeerterrein naast het pand.

Prijzen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Prijzen FlexOffiZ Amsterdam Kabelweg

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘Sloterdijk’. Het fijne hieraan is dat het direct aan de A10 ligt en het bedrijventerrein is een van de grotere bedrijventerreinen in de regio Amsterdam met veel activiteiten.

Parkeren

Rondom het pand is er veel parkeerruimte en er zijn verschillende fietsenstallingen voor wie op de fiets komt.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Het is 17 minuten lopen naar Station Sloterdijk. Nog dichterbij is het metrostation op de Isolatorweg (7 minuten lopen). waar iedere 8 minuten een metro naar Station Sloterdijk vertrekt.

Interesse in kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

Meer informatie    bezichtigen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • wifi

Kaart