Kantoorruimte regio Amersfoort vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Amersfoort

Kantoorruimte regio Amersfoort

Kantoorruimte Regio Amersfoort

Vergelijk al onze kantoren in regio Amersfoort

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Amersfoort? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

FlexOffiZ Amersfoort Regio

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Amersfoort

In de regio Amersfoort hebben wij meerdere locaties. Klik op één ervan voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Waarom zou je gaan werken in Amersfoort?

Amersfoort heeft zijn economische positie vooral te danken aan zijn ligging als knooppunt op de routes oost-west en noord-zuid. Amersfoort is verder een belangrijk spoorwegknooppunt, door de centrale ligging en door de kruising van de lijnen Amsterdam-Deventer en Zwolle-Utrecht. Amersfoort heeft sinds eind jaren zestig een ringweg. Er zijn goede aansluitingen met de nabije A1 (Hilversum, Amsterdam, Hengelo, Duitsland) en A28 (Utrecht, Zwolle). Op het knooppunt Hoevelaken, dat ten noordoosten van de stad ligt, komen deze autowegen bij elkaar.

Goede bereikbaarheid staat voorop

Of het nu de vestigingen aan in het Centrum of bij de A1 betreft, alle locaties worden mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van een centrale ligging in het land gelden voor de vestigingen Zwolle en Veenendaal. Ze zijn goed bereikbaar en hebben ruime mogelijkheden tot parkeren.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin