Kantoorruimte regio Den Haag vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Den Haag

Kantoorruimte Regio Den Haag

Kantoorruimte Regio Den Haag

Vergelijk al onze kantoren in regio Den Haag

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Den Haag? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Meerdere vestigingen in de regio Den Haag op komst

In de regio Den Haag werken zijn wij momenteel bezig met extra vestigingen. Klik op de huidige vestiging voor specifieke informatie en  foto’s. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt. Bel ons direct of gebruik de webchat onderaan de pagina.

Waarom zou je gaan werken in Den Haag?

Den Haag is de internationale stad van vrede en recht. Hier werken iedere dag duizenden mensen aan een veiliger en rechtvaardiger wereld en komen uit alle windstreken mensen om met elkaar mondiale problemen op te lossen. Den Haag is een unieke stad: divers, internationaal en als enige grote stad in Nederland gelegen aan zee. Er is een heerlijk strand om te ontspannen, maar ook een zakelijk en bestuurlijk gedeelte waar hard gewerkt wordt.

Goede bereikbaarheid staat voorop

De vestiging Hollands Spoor is mede gekozen op basis van bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Dezelfde voordelen op basis van bereikbaarheid en parkeermogelijkheden staan bij ons voorop bij het zoeken naar nieuwe, geschikte locaties.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin