Kantoorruimte regio Zwolle vind je natuurlijk bij FlexOffiZ

Regio Zwolle

Kantoorruimte regio Zwolle

Kantoorruimte Regio Zwolle

Vergelijk al onze kantoren in regio Zwolle

Ben je op zoek naar nieuwe kantoorruimte regio Zwolle? Bij FlexOffiZ huur je volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn. Serieuze starters en snelle groeiers willen wij helpen om dit zonder veel poespas mogelijk te maken.

FlexOffiZ Zwolle

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Waarom zou je gaan werken in Zwolle?

Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 125.000 inwoners. De geest van samenwerking, in combinatie met de gunstige ligging, draagt bij aan de groei die Zwolle nog steeds doormaakt.  Het aantal inwoners zal de komende jaren nog stijgen tot circa 140.000. De bedrijvigheid en het onderwijs groeien. Het historisch centrum, het aantrekkelijke woonklimaat, de gunstige ligging (binnen een uur reizen van de randstad)  en het culturele aanbod trekken steeds meer bezoekers en inwoners uit het hele land.

Goede bereikbaarheid staat voorop

Zwolle kenmerkt zich door haar gunstige geografische ligging; zowel regionaal, landelijk als euregionaal. Daarom is de stad een perfecte vestigingslocatie voor ondernemers. Zwolle vormt een druk knooppunt van snelwegen, straten, spoorrails en andere verkeersstromen. Maar ook met de fiets en zelfs via het water is de stad uitstekend te bereiken!

Door de ligging pal aan de A28 is Zwolle perfect bereikbaar met de auto. Voor bedrijven is dit een absolute pré. Voor het personeel, voor leveranciers, voor de eigen distributie en uiteraard voor de bezoekers.

Zwolle is buitengewoon goed bereikbaar over weg en spoor. Op station Zwolle stappen per dag maar liefst 80.000 OV-reizigers in, uit of over. En dat aantal groeit naar verwachting in 2030 naar 100.000.

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin