Open Werkplekken bij FlexOffiZ Sloterdijk, ZZP’ers opgelet!
, , , , , Geplaatst op

Open Werkplekken Amsterdam

Open Werkplek Amsterdam

Nieuw Open Werkplekken Amsterdam

Sinds kort beschikt FlexOffiZ aan de Kabelweg 57 in Amsterdam ook over Open Werkplekken

De reden dat FlexOffiZ is gestart met Open Werkplekken is om aan de toenemende naar flexplekken te kunnen voldoen. Een eigen Flexplek heb je al voor € 200,– per maand. Voor dit bedrag mag je ook gebruik maken van de vergaderruimtes en wordt je bezoek professioneel ontvangen door de receptie.

Flexplek ideale tussenstap
De economie trekt weer aan en ondernemers die eerst nog aan de keukentafel wekte, durven nu de stap te zetten naar een professionelere omgeving. Soms is dan een eigen kantoor net nog een stap te ver. Een Open Werkplak als flexplek is daarom een mooie tussen oplossing.

Voordelen
Het werken vanuit een zakelijke omgeving heeft veel voordeel zo laten ondernemers weten.
Ze zijn effectiever omdat privé en werk beter gescheiden is en ontmoeten ook andere ondernemers waar zij mee kunnen sparren of netwerken. Bovendien kunnen zij bezoekers op een professionele manier ontvangen door de aanwezige receptie en het gratis gebruik van de vergaderruimte.

Wil je ook een Open Werkplek bij FlexOffiZ ? Neem dan nu contact op met ons!

https://flexoffiz.nl of bel 020-572 00 135

download brochure

Eveline van Daal
Eveline is de Manager van FlexOffiZ. Zij zorgt voor alles! Vooral dat jij als ondernemer, fijn kan ondernemen! Ook als je eigenaar bent van een pand en je wenst daar graag meer omzet uit te halen, kan Eveline je helpen. Ben je benieuwd wat zij in jouw specifieke situatie kan betekenen? Neem gerust contact op met haar via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Eveline van Daal

Lizetta van Coevorden
Lizetta is je als salesmanager graag van dienst met het vinden van een geschikte kantoorruimte. Of je nou zzp’er of een corporate organisatie bent; Lizetta denkt graag met je mee en neemt daarbij alle zorg uit handen. Neem gerust contact op met haar via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin