Serieuze starter aan het woord: een FlexOffiZ-huurder vertelt...
, , , , Geplaatst op

Een serieuze starter aan het woord

Serieuze starter

Serieuze starter: GAIA Body and Mind

Huren bij FlexOffiZ is vaak voor veel van onze huurders hun eerste stap grote stap in hun ondernemerschap. Het is vaak het startpunt van het realiseren van hun droom om voor zichzelf te beginnen. Een flexibel huurcontract waaraan je dan niet meteen jaren vastzit geeft in zo’n fase dan rust en gevoel van vrijheid. Met regelmaat horen wij dan ook enthousiaste en inspirerende verhalen.

Zo ook onderstaand verhaal van Jovanka Baumgart van Gaia Body and Mind die in onze vestiging Den Haag een ruimte heeft gehuurd:

Het roer omgegooid

Na jaren op kantoor te hebben gezeten was het tijd voor mij om het roer om te gooien. Ik wilde iets gaan doen waarbij ik mensen op een authentieke manier kon helpen. Als ik een ding had geleerd van het op kantoor werken met mensen, is het dat weinig mensen tijd voor zichzelf vrijmaken. Ook zijn er weinig mensen die een goede balans hebben tussen lichaam en geest.
DAT sprak mij aan en daar wilde ik iets mee doen. Eerst bij mijzelf zodat ik anderen beter kon begeleiden naar een balans tussen lichaam en geest.

Jong geleerd

Mijn tante heeft 40 jaar lang een succesvolle massagepraktijk aan de Haagweg gehad. Door haar ben ik op jonge leeftijd geïntroduceerd in het geven van een massage. Ik vond het toen al iets magisch, door het gebruiken van bepaalde technieken een persoon naar ontspanning begeleiden.

Innerlijke rust

Ik wilde graag beginnen met innerlijke rust en healing voor mijzelf in de vorm van Reiki. Deze cursus had ik cadeau gekregen van mijn ouders dit zag ik als een symbolisch zo van: Ga dit nieuwe hoofdstuk vol vertrouwen in. Ik heb dan ook tijdens mijn Reiki cursus aan mijn naaste gevraagd geen contact met mij op te nemen zodat ik deze innerlijke reis succesvol kon afleggen.

GAIA_BODY_AND_MIND

Opleiding massagetherapie

Na deze mooie innerlijke reis ben ik begonnen aan mijn opleiding als massagetherapeut. Tijdens deze opleiding ben ik aan huis begonnen met masseren van vrienden en kennissen. Dit is mij zo goed bevallen dat ik op zoek ben gegaan naar een locatie om een praktijk op te zetten.

Mijn eigen praktijkruimte

Via We Haveanyspace ben ik terecht gekomen bij Lizetta van FlexOffiZ.
Zij heeft mij heel fijn geholpen en dacht ook met mij mee. De enige ruimte die over was, was een kamer met een grote paal in het midden. Ik kon heel goed begrijpen waarom deze kamer over was maar ik vond hem wel wat hebben. Ik hou van een uitdaging en dacht hier kan ik wel wat van maken! AND SO I DID! Mijn praktijkruimte is alles wat ik wilde dat het is en meer. Het moest aanvoelen als een spa, even een moment los van de werkelijkheid. Ik kan niet wachten om mijn klanten deze beoogde rust en ontspanning
mee te geven in de vorm van een van mijn behandelingen.

LOGO GAIA

Meer weten?

Zit jij toevallig ook in onze vestiging Den Haag en spreekt de dienstverlening van Gaia Body & Mind je aan. Wij zeggen doen! In de openingsweken geldt er een special tarief. Alle informatie hierover staat op de website.

Openingstijden:

Maandag tm vrijdag van 10.00-20.00
Zaterdag tm zondag van 11.00-15.00
Alle behandelingen gaan op afspraak

Heb jij ook een bijzonder verhaal of zoek je naar een bijzondere ruimte?

Wij zorgen voor alles! Vooral dat jij als ondernemer, fijn kan ondernemen! Ook als je eigenaar bent van een pand en je wenst daar graag meer omzet uit te halen, kunnen wij je helpen. Ben je benieuwd wat wij in jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons op!

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *