Kantoorruimte verhuren

Heeft u leegstand in uw kantoorpand? Wenst u uw kantoorruimte te verhuren? FlexOffiZ is dé partij voor het tijdelijk genereren van een positief rendement. Wij komen graag eens kennis met u maken.

Kantoorruimte verhuren

Wij zijn uw kantoordokter!

Kampt u met leegstand? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Daarna bekijken we samen wat de beste oplossing is in uw geval.

Kantoorruimte verhuren

Ander bestemmingsplan?

Bent u bezig met het transformeren van uw pand naar een andere bestemming? Misschien kan FlexOffiZ in de tussentijd rendement genereren waar u direct mee kan investeren…

Kantoorruimte verhuren

Single tenant!

FlexOffiZ neemt de volgende zaken voor u uit handen en ontzorgt hierbij bijna 100%: verhuur, administratie, facturatie, sales, marketing, relatiebeheer, etc.

Kantoorruimte verhuren

FlexOffiZ zorgt dat de leegstaande kantoorruimte weer gaat renderen door deze te verhuren aan ondernemers die voor korte of langere termijn een compleet ingericht kantoor willen huren.

Waarom verhuren via FlexOffiZ?

  • Wij ontzorgen u in de volgende zaken: alle commerciële-, financiële- en administratieve taken nemen wij voor u uit handen.
  • Wij zijn transparant en duidelijk in ons aanbod en onze communicatie.
  • Wij zijn flexibel opzegbaar: we gaan een management overeenkomst aan van minimaal 6 maanden en daarna hanteren we een opzegtermijn van 3 maanden met u als eigenaar. Dus zodra u toch de gehele vloer wenst te verhuren aan 1 grote partij dan kan dat snel.
  • Wij zullen altijd overwegen om, na een bepaalde tijd, vaste huurder te worden van de eigenaar.
  • Bij succes kunt u er ook voor kiezen om de huurders na 1 jaar samenwerken zelf over te nemen.
  • Wij hebben een groot netwerk in de ZZP en MKB wereld, en weten precies waar de wensen van deze markt liggen.
  • Per kwartaal ontvangt u als eigenaar een rapport over de stand van zaken, niet alleen de huurinkomsten maar ook algemene informatie over aantal leads, klachten huurders, debiteuren, etc.

Lizetta over het verhuren via FlexOffiZ

Ons team

Lizetta van Coevorden

Sven Bosman

Sven Bosman

Aart Bosman

Aart Bosman

Björn Bosman

Bjorn Bosman

Het FlexOffiZ team

De directie wordt gevormd door Aart Bosman en Lizetta van Coevorden.

Lizetta is tevens het eerste aanspreekpunt voor huurders en verhuurders. Bjorn en Sven zijn continu bezig om de dienstverlening van FlexOffiZ verder te optimaliseren.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, plug and play kantoorconcept die aantrekkelijk is door haar transparante, no-nonsense mentaliteit met flexibel opzegtermijn en minimale borggarantie.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.