Kantoorruimte Rijswijk huren per maand bij FlexOffiZ

Kantoorruimte Rijswijk bij FlexOffiZ

Overzicht

Prijs: € 290
Type: Eigen kantoor
Contract: Per maand
Locatie: Lange Kleiweg 52

Kantoorruimte Rijswijk

De kantoorruimte Rijswijk van FlexOffiZ zit in een mooi pand gebouwd in 2002. De kantoorruimtes zijn goed geïsoleerd en voorzien van topkoeling.

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure  bezichtigen

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entrée. Je krijgt een sleutel van de voordeur van het pand en een sleutel van jouw eigen kantoorruimte.

Prettige plek om te werken

Er is een lift aanwezig. De ramen van jouw kantoorruimte kunnen open. Alle kantoren hebben direct daglicht. Er is een intercom aanwezig om de deur beneden te openen voor uw gasten. Wij plaatsen het logo van jouw bedrijf op jouw kantoordeur! Wij hebben graag dat jij jet huis voelt in je eigen kantoor

Voorzieningen

Je deelt een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, koffieapparaat en waterkoker. Uiteraard kan je ook deze faciliteiten zelf aanschaffen voor op jouw eigen kantoor. Daarnaast is er vergaderruimte aanwezig waar je gezamenlijk gebruik van mag maken. Het kantoor is toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur.

Het kantoor wordt 1x per week schoongemaakt indien jij aanwezig bent en daarnaast is er dagelijks een algemene schoonmaak voor de gemeenschappelijke ruimtes (toiletten, pantry, vergaderruimte).

Prijslijst

Vanaf € 290,00 per maand (te vermeerderen met BTW) huur je al een mooie kantoorruimte op de derde etage met 1 bureau, 1 bureaustoel en 1 archiefkast. Wij verhuren hier vooral kantoren geschikt voor 2 werkplekken (inrichting: 2 bureaus, 2 bureaustoelen en 1 archiefkast).

1-2   werkplekken €290,- per werkplek
3-4   werkplekken €265,- per werkplek
5-7   werkplekken €245,- per werkplek
8-15 werkplekken €230,- per werkplek

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid om het pand op de openbare weg. Helaas zijn er geen parkeerplekken meer beschikbaar in de parkeergarage.

Bereikbaarheid

Het pand is perfect te bereiken met auto en met openbaar vervoer. Station Rijswijk zit op 5 minuten loopafstand. Met de auto zit je zo op de A4 en de A13. Om in de middag te lunchen heb je verschillende eetgelegenheden.

Parkeren

Rondom het pand is er veel parkeerruimte en er zijn verschillende fietsenstallingen voor wie op de fiets komt.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur en elke 12 minuten vertrekt er een bus naar Station Rijswijk (reistijd 7 min.).

Interesse in deze vestiging?

Download Brochure  bezichtigen

Volg ons via:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Voorzieningen

  • 24/7 open
  • eetmogelijkheden
  • openbaar vervoer
  • parkeermogelijkheden
  • snelweg
  • vergaderruimte
  • vliegveld
  • wifi

Kaart