Kantoorruimte Spijkenisse bij FlexOffiZ

FlexOffiZ Curieweg 9 in Spijkenisse is gevestigd in een reprenstatiefpand gelegen op bedrijvenpark Molenwatering nabij de uitvalsweg A15 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Molenwatering is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Op enkele autominuten bevindt zich winkelcentrum Akkerhof met leuke winkels een supermarkt en lunchrooms. Carlton Oasis Hotel zit op enkele minuten lopen. Handig wanneer je een hapje wilt eten met je zakenrelatie of een event wilt organiseren.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimte Spijkenisse bij FlexOffiZ

Kantoorruimten te huur

FlexOffiZ Curieweg 9 in Spijkenisse is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalsweg A15 en het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Curieweg 9
3208 KJ Spijkenisse

Brochure FlexOffiZ Spijkenisse

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek

(€ 350,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken

(€ 619,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken

(€ 475,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken

(€ 835,- per maand excl. BTW)