FlexOffiZ Arnhem Kronenburgsingel

FlexOffiZ  Kronenburgsingel in Arnhem is gevestigd in het gebouw waar ook naar de Kamer van Koophandel kantoor houdt.  Een zichtlocatie langs  A325 en winkelcentrum Kronenburg met alle faciliteiten. Prima verbinding met het openbaar vervoer en binnen enkele autominuten zit je zo op alle uitvalswegen en ben je ook zo in de historische binnenstad van Arnhem. Het pand is 24/7 toegankelijk.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Arnhem Kronenburgsingel

Kantoorruimten

FlexOffiZ Kronenburgsingel 525, Arnhem is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een modern vrijstaand pand met de mogelijkheid om ook een eigen parkeerplaats te huren. In de directe omgeving zijn er ook voldoende vrij toegankelijke parkeermogelijkheden. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken. Ook hebben we op deze locatie mogelijkheden om een ‘open werkplek’ te huren. Onze huurders mogen gebruik maken van het bedrijfsrestaurant van de Kamer van Koophandel, dat is nog eens prettig geregeld! Er is een receptie met een doorverwijs-functie die je bezoekers netjes ontvangen.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Met de auto zit je zo op de A325 en de bus stopt vlakbij.

Adres:

Kronenburgsingel 525
6831 GM Arnhem

FlexOffiZ Arnhem Kronenburgsingel

Prijzen

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 650,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 470,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 850,-

(per maand excl.BTW)