FlexOffiZ Amersfoort Vanadiumweg

FlexOffiZ Amersfoort Vanadiumweg (25) is gevestigd in een modern pand gelegen op het bedrijventerrein Isselt. Dit bedrijventerrein heeft een zeer strategische en aantrekkelijke ligging, nabij de binnenstad van Amersfoort en het open Eemlandschap voor de deur. Wat wil je nog meer? Op dit terrein is een grote diversiteit van bedrijven gevestigd en maakt het tot een gewilde vestigingsplaats. De Vanadiumweg is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de eigen auto. Parkeren kan op het eigen terrein. Lekker lunchen met een zakenrelatie of een terrasje pakken na werktijd? Je zit binnen enkele minuten in de binnenstad achter een lekker koud biertje.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amersfoort Vanadiumweg:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Vanadiumweg 25 in Amersfoort is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt. FlexOffiZ werkt met flexibele huurcontracten. Wil je meer vastigheid? Dan kan je ook een meerjarig contract afsluiten.

Flexplekken

Zoek je een goede werkplek met de gezelligheid van collega-flexwerkers? Een flexplek is dan een uitkomst die je een professionele omgeving biedt met supersnelle WIFI. Je huurt je werkplek flexibel per dag, week of maand. Onze tarieven zijn all-in. Je geniet altijd van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt. Op deze locatie zit bovendien de koffie/thee in de prijs in begrepen!

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen. Wil je wel wat meer zekerheid? Dan kan je ook een langdurig huurcontract afsluiten. De huurprijs wordt daarmee gelijk ook lager.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar. Binnen 10 autominuten van de A1 en A28 gelegen. Het openbaarvervoer bevindt zich op 500 meter afstand en het Centraal Station bereik lopend binnen 20 minuten. Parkeren kan op het eigen terrein waar ook laadpalen zijn voor de elektrische rijders onder ons.

Adres:

Vanadiumweg 25
3812 PX  Amersfoort

FlexOffiZ Amersfoort Vanadiumweg

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek

(€ 300,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken

(€ 855,- per maand excl. BTW)

Open werkplek

Flexplek, 1 dag per week

(€ 60,- per maand excl. BTW)

Open werkplek

Flexplek, 3 dagen per week

(€ 180,- per maand excl. BTW)

Open werkplek

Vaste Flexplek, 5 dagen per week

(€ 300,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken

(€ 570,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken

(€ 1.080,- per maand excl. BTW)

Open werkplek

Flexplek, 2 dagen per week

(€ 120,- per maand excl. BTW)

Open werkplek

Flexplek, 4 dagen per week

(€ 240,- per maand excl. BTW)