FlexOffiZ Nieuwegein Zoomstede

FlexOffiZ Zoomstede 13-23 is gevestigd in een modern vrijstaand pand gelegen in het stadscentrum van Nieuwegein. In 2013 is het gebouw volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ons business centrum heeft een vergaderruimte die voor huurders gratis te gebruiken is. Verder beschikt het gebouw over een brasserie voor een lekkere lunch of een kopje koffie. In de brasserie worden ook regelmatig netwerkevents georganiseerd voor de huurders. Het stadscentrum van Nieuwegein ligt op een paar minuten loopafstand met gezellige winkels en restaurants. De locatie is uitstekend te bereiken per sneltram en overig openbaar vervoer. Met de auto zit u zo op de A2, A12 en A27. Parkeren kan in de ruime parkeergarage tegenover het pand. Hier kunt u diverse abonnementen afsluiten.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Nieuwegein Zoomstede:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Zoomstede 13-23, Nieuwegein is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt. FlexOffiZ werkt met flexibele huurcontracten. Wil je meer vastigheid? Dan kan je ook een meerjarig contract afsluiten.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand modern pand met een eigentijdse uitstraling. Het gebouw is recentelijk geheel gerenoveerd. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is één vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen. Wil je wel wat meer zekerheid? Dan kan je ook een langdurig huurcontract afsluiten. De huurprijs wordt daarmee gelijk ook lager.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

FlexOffiZ Zoomstede 13-23 Nieuwegein ligt aan de Zuidstedeweg en is zeer goed bereikbaar. Met de auto zit je binnen enkele minuten op de A2, A12 en A27. Parkeren kan voor de deur in parkeergarage Stadhuis. Hier zijn diverse gunstige abonnementen af te sluiten wanneer je vaker met de auto komt. Het openbaarvervoer is uitstekend te noemen. Zo gaat er gaat een sneltram een paar keer per uur van en naar Utrecht CS. Ook overige bus en tramverbindingen zijn aanwezig!

Adres:

Zoomstede 13-27
3431 HK Nieuwegein

FlexOffiZ Nieuwegein Zoomstede

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek (S)

(€ 425,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken (L)

(€ 735,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken (M)

(€ 570,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken (XL)

(€ 825,- per maand excl. BTW)