FlexOffiZ Ede

FlexOffiZ Pascalstraat 15 in Ede is gevestigd in een prachtig pand gelegen aan het businesspark Frankeneng, direct nabij de uitvalswegen A12 en A30 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het station van Ede ligt op 30 minuten reistijd. Frankeneng is een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Met de auto ben je met 5 minuten in het centrum van Ede met leuke winkels en restaurantjes.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135 E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimten

FlexOffiZ Pascalstraat 15, Ede is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al een eigen kantoor huren voor een zeer scherpe prijs. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.  

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen A12 en A30 en het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Pascalstraat 15
6716 AZ  Ede

Brochure Ede

Prijzen

Kantoor voor één

1 werkplek € 365,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 725,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(op aanvraag)

2 werkplekken € 575,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.005,-

(per maand excl.BTW)

Jaarcontract mogelijk

Bij FlexOffiZ Ede is het mogelijk om een jaarcontract aan te gaan tegen een lagere huurprijs. Neem contact op voor meer informatie.