FlexOffiZ Bodegraven Marktstraat

FlexOffiZ Marktstraat 1-7 in Bodegraven is gevestigd in een modern pand gelegen in het gezellige centrum van Bodegraven en midden in het Groene Hart. Dit kleinschalige business centrum is gelegen op de eerste verdieping en heeft twee vergaderruimtes die voor huurders gratis te gebruiken zijn. Verder is er een ruime openkeuken voor huurders beschikbaar met gelegenheid om te lunchen. Op het marktplein is wekelijks een kleinschalige markt en de Jumbo en diversen winkels liggen tegenover het pand. Lunch je liever buiten de deur of wil een terrasje pakken tijdens de lunch? Dat kan! Op de begane grond zit inpandig restaurant De Munt en ook op het Marktplein zijn nog diverse horecagelegenheden. 

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Bodegraven Marktstraat:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Markstraat1-7 in Bodegraven is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt. FlexOffiZ werkt met flexible huurcontracten. Wil je meer vastigheid? Dan kan je ook een meerjarig contract afsluiten.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een modern pand met ruime parkeergelegenheid. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt. Je spendeert immers heel wat tijd in je kantoor.

Voorzieningen

Er zijn 2 vergaderruimtes voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen. Wil je wel wat meer zekerheid? Dan kan je ook een langdurig huurcontract afsluiten. De huurprijs wordt daarmee gelijk ook lager.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

FlexOffiZ Marktstraat 1-7 in Bodegraven is zeer goed bereikbaar. Binnen 10 autominuten zit je op de uitvalswegen A1 en A28 en het openbaarvervoer bevindt zich op 500 meter afstand. Centraal station ligt op 20 minuten lopen. Het pand beschikt over 80 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Adres:

Marktstraat 1-7
2411 BE Bodegraven/p>

FlexOffiZ Bodegraven

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek (S)

(€ 350,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken (L)

(€ 580,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken (M)

(€ 450,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken (XL)

(€ 680,- per maand excl. BTW)