Kantoorruimte Gorinchem bij FlexOffiZ

FlexOffiZ Gorinchem is een kleinschalig bedrijvencentrum, gevestigd aan de Techniekweg 15 in een representatief pand gelegen op bedrijventerrein Gorinchem Oost I (afslag Gorinchem Oost/Arkel) van de A15 en ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Mede door de goede bereikbaarheid is dit bedrijventerrein een gewilde vestigingsplaats voor midden- en kleinbedrijven. Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen rondom het pand. Binnen 6 auto minuten zit je in het centrum van Gorichem. Hier kan je even gezellig lunchen of na het werk een terrasje pakken.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimte Gorinchem bij FlexOffiZ

Kantoorruimten te huur

FlexOffiZ Techniekweg 15 in Gorinchem is de perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij de afslag Gorinchem Oost/Arkel van autoweg A15 en het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem

FlexOffiZ Gorinchem

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek

(huurprijs is nog niet bepaald,
bel voor voorstel)

Kantoor met 3 werkplekken

(huurprijs is nog niet bepaald,
bel voor voorstel)

Kantoor met 2 werkplekken

(huurprijs is nog niet bepaald,
bel voor voorstel)

Kantoor met 4 werkplekken

(huurprijs is nog niet bepaald,
bel voor voorstel)