FlexOffiZ Barendrecht

FlexOffiZ Barendrecht is gelegen op bedrijventerrein Reijerwaard. Hier zijn ook diverse grote retailers gevestigd zoals; Makro, Leen Bakker, Kwantum en Office Center. Op loopafstand ligt het Bastion hotel en de McDonalds. Onder de rook van Rotterdam en nabij alle uitvalswegen is dit de plek om je te vestigen met je bedrijf. Of je nu een klein kantoor zoekt of een grotere metrages, alles is hier mogelijk!

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimten

FlexOffiZ Barendrecht is gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg. Het is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen A15 en A16. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Adres:

Kamerlingh Onnesweg 10
2991 XL  Barendrecht

FlexOffiZ Barendrecht Brochure

Prijzen

Kantoor voor één

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 675,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(op aanvraag)

2 werkplekken € 500,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 880,-

(per maand excl.BTW)