FlexOffiZ Baarn

FlexOffiZ Amalialaan 126 in Baarn is gevestigd in gebouw Amaliawolde direct gelegen aan het Stationsplein in Baarn. Amaliawolde ligt in een bosrijke buurt waar gemengd wonen en werken voor een gezellige mix zorgt. De A1 is gelegen binnen enkele autominuten en de bereikbaarheid per openbaarvervoer is perfect! Amaliawolde beschikt over eigen parkeerplaatsen. In het centrum van Baarn zijn gezellige restaurants en terrassen en treft u een ruim winkelaanbod voor uw dagelijkse boodschappen.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Baarn:

 

FlexOffiZ Baarn bieden wij aan in een samenwerking met:

Werkstek

Kantoorruimten

FlexOffiZ Amalialaan 126 in Baarn is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een paar tientjes per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar binnen enkele autominuten gelegen van de uitvalswegen A1 en A27 het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Amalialaan 126
3743 KJ Baarn

FlexOffiZ Baarn

Prijzen

1 werkplek € 450,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 735,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(op aanvraag)

2 werkplekken € 570,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 980,-

(per maand excl.BTW)