FlexOffiZ Amsterdam Panamalaan

Het ruime en lichte FlexOffiZ Amsterdam aan het IJ is gevestigd aan de Panamalaan 104. Hier heb je de vrijheid om als ondernemer op een inspirerende plek te werken.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amsterdam Panamalaan:

Open werkplekken

Het ruime en lichte FlexOffiZ Amsterdam aan het IJ is gevestigd aan de Panamalaan 104. Hier heb je de vrijheid om als ondernemer op een inspirerende plek te werken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto perfect te bereiken.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Jouw start in een heerlijke omgeving

Even frisse lucht door je kantoorbrein halen, een goed wandelgesprek met een zakenrelatie of van je bammetjes genieten? Binnen 5 minuten loop je langs ‘t IJ of in het mooie Funenpark. Werk licht, huur licht, leef licht! Voor vrije ondernemers is deze werkplek met recht ‘t IJ van Columbus!

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

De werkplekken zijn zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer. U zit zo op de A10. Tram 24 heeft vanaf het Centraal Station maar 14 minuten nodig om de dichtstbijzijnde halte te bereiken. 

Adres:

Panamalaan 104
1019 AZ  Amsterdam

FlexOffiZ Amsterdam

Prijzen

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.200,-

(per maand excl.BTW)