Verhuurbaarheid kantoorpand

Verbeter de verhuurbaarheid van uw kantoorpand juist nu!

Als gevolg van de Covid pandemie is de behoefte aan kantoorruimtes eerder gestegen dan afgenomen. Aangezien de anderhalve meter maatregelen voorlopig nog van kracht zullen blijven, komen veel bedrijven ruimte tekort. Wanneer medewerkers weer op kantoor willen komen werken moet er nog steeds aan social distanding worden gedaan. Daarbij zijn veel werknemers zo gewend geraakt aan het ‘kortere’ werken (omdat ze er niet meer voor hoeven te reizen) dat ze liever niet meer 100% naar het centrale kantoor teruggaan. Er zal dus de komende jaren nog meer behoefte zijn aan flexibel huurbare kantoorruimte. Voor eigenaren van kantoorpanden met leegstand een goede kans voor een hoger rendement.

Al vanaf 2012 ondersteunen wij verhuurders

Bijna tien jaar verhuren wij voor pandeigenaren met leegstand hun kantoorpanden. Voor sommige pandeigenaren was het verhuren via FlexOffiZ een tijdelijke overbrugging maar voor een groeiend aantal bleek FlexOffiZ voor een verbeterd rendement te zorgen. Afhankelijk van de ambitie zijn er drie zaken die kunnen worden ingezet om de verhuurbaarheid te verbeteren:

Kantoor-make-over

Kantoor make-over

Ben jij de oude inrichting van je kantoor helemaal zat en op zoek naar ideeën om de ruimte wat hipper en gezelliger te maken? Of je het nu heel groots aan wil pakken of alleen wil investeren in nieuwe accessoires, een make-over is altijd een goed idee.

BackOffiZ Support

BackOffiZ Support

Starters en groeiers delen een ding: ze komen iedere dag weer tijd tekort. Met de BackOffiZ Support diensten kunnen we dit probleem voor je oplossen. Tegelijkertijd kun je hierdoor nog professioneler naar buiten treden.

BackOffiZ

Professional Front Desk

Starters en groeiers delen een ding: ze komen iedere dag weer tijd tekort. Met de BackOffiZ Support diensten kunnen we dit probleem voor je oplossen. Tegelijkertijd kun je hierdoor nog professioneler naar buiten treden.

Maak gebruik van onze ervaring

Sinds 2012 hebben wij al veel pandeigenaren bijgestaan in het al dan niet tijdelijk verhuren van hun kantoorpand. Cruciaal is steeds de principiële keuze of men het pand voor kortere of langere tijd op deze manier gaat verhuren.In de uitvoering betekent dit voor de één het plaatsen van een paar systeemwanden om gescheiden ruimtes te creëren. Wie voor de langere termijn gaat zal het pand inrichten als een professioneel business center. Wat uw ambitie als pandeigenaar ook is, FlexOffiZ heeft de kennis en de contacten om dit te realiseren.

Kantoorruimte verhuren

FlexOffiZ zorgt dat de leegstaande kantoorruimte weer gaat renderen door deze te verhuren aan ondernemers die voor korte of langere termijn een compleet ingericht kantoor willen huren.

 

Waarom verhuren via FlexOffiZ?

  • Wij ontzorgen u in de volgende zaken: alle commerciële-, financiële- en administratieve taken nemen wij voor u uit handen.
  • Wij zijn transparant en duidelijk in ons aanbod en onze communicatie.
  • Wij zijn flexibel opzegbaar: we gaan een management overeenkomst aan van minimaal 6 maanden en daarna hanteren we een opzegtermijn van 3 maanden met u als eigenaar. Dus zodra u toch de gehele vloer wenst te verhuren aan 1 grote partij dan kan dat snel.
  • Wij zullen altijd overwegen om, na een bepaalde tijd, vaste huurder te worden van de eigenaar.
  • Bij succes kunt u er ook voor kiezen om de huurders na 1 jaar samenwerken zelf over te nemen.
  • Wij hebben een groot netwerk in de ZZP en MKB wereld, en weten precies waar de wensen van deze markt liggen.
  • Per kwartaal ontvangt u als eigenaar een rapport over de stand van zaken, niet alleen de huurinkomsten maar ook algemene informatie over aantal leads, klachten huurders, debiteuren, etc.

Ons team

Lizetta van Coevorden

Sven Bosman

Sven Bosman

Aart Bosman

Aart Bosman

Björn Bosman

Bjorn Bosman

Het FlexOffiZ Team

Lizetta van Coevorden is de eindverantwoordelijke voor FlexOffiZ Nederland B.V. Ze is inmiddels alweer (minimaal) 10 jaar werkzaam in de vastgoed sector. Samen met het FlexOffiZteam zorgt zij ervoor dat bij elke deal 3 partijen gelukkig worden: de huurder, de pandeigenaar en zij zelf. Dagelijks creërt zij deze “win-win-win” situatie waar ze erg blij van wordt.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, transparant, plug and play, simpel kantoorconcept die vooral de pandeigenaar ontzorgt bij de verhuur. Daarmee probeert FlexOffiZ een zo hoog mogelijk rendement te genereren op flexibele basis.

Huib Boissevain is oprichter en Algemeen Directeur van FlexOffiZ Nederland B.V. In 2012 is FlexOffiZ opgericht en nog steeds dochteronderneming van de grote vastgoed belegger Annexum.