FlexOffiZ opent kleinschalig businesscenter in Gorinchem

FlexOffiZ breidt haar dienstverlening verder uit met de opening van een kleinschalige vestiging aan de Techniekweg 15 in Gorinchem. Dit businesscenter, gelegen op een strategische locatie nabij de A15, biedt ondernemers en bedrijven de perfecte werkplek met een flexibel karakter en all-inclusive prijzen.

Flexibel huren met maandelijkse opzegtermijn

FlexOffiZ onderscheidt zich door haar flexibele huurvoorwaarden. Gebruikers kunnen zonder langdurige verplichtingen gebruikmaken van de volledig ingerichte werkplekken, met de vrijheid om maandelijks op te zeggen. Deze flexibiliteit maakt het businesscenter ideaal voor start-ups, freelancers en groeiende bedrijven die behoefte hebben aan een professionele werkomgeving zonder langdurige contracten.

All-Inclusive prijzen: geen verrassingen achteraf

Een ander groot voordeel van de nieuwe FlexOffiZ-locatie in Gorinchem is de transparante en all-inclusive prijsstructuur. Voor één vaste prijs per maand krijgen huurders toegang tot alles wat ze nodig hebben om succesvol te kunnen werken. Dit omvat onder andere internet, het gebruik van een vergaderruimte, en tal van andere faciliteiten. Zo weten ondernemers altijd precies waar ze aan toe zijn, zonder verborgen kosten.

Uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid

FlexOffiZ Gorinchem ligt op een strategische locatie, vlakbij de snelweg, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid vanuit alle windstreken. Voor zowel medewerkers als bezoekers is er ruime parkeergelegenheid direct bij het businesscenter, wat bijdraagt aan het gemak en de toegankelijkheid van deze werkplek.

Wil je een afspraak maken?

Ben je opzoek naar een afsluitbare kantoorruimte? Neem gerust contact om eens geheel vrijblijvend te komen kijken, Er is vast een passende werkplek voor jou! 

Per direct beschikbaar:

1 Werkplek in gedeeld kantoor

(€ 190,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 2 werkplekken

(€ 397,50 per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken

(€ 550,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken

(€ 665,- per maand excl. BTW)
Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Directeur / Eigenaar