Kantoor Make-over

Verbeter de verhuurbaarheid van je kantoorpand

Ben jij de oude inrichting van je kantoor helemaal zat en op zoek naar ideeën om de ruimte wat hipper en gezelliger te maken? Of je het nu heel groots aan wil pakken of alleen wil investeren in nieuwe accessoires, een kantoor make-over is altijd een goed idee. Zelfs zonder al te veel geld te spenderen is er al veel mogelijk. Met behulp van ‘artist impressions’ op basis van foto’s van jouw pand kunnen wij concreet de benodigde veranderingen met je afstemmen. Je hebt dan meteen een duidelijk beeld wat de kantoor make-over je gaat brengen.

Kantoor makeover

VOOR

Kantoor makeover

NA

Voorbeeld 1:

Van kantine naar lunchtuin. In welke ruimte zou jij zelf als klant graag een boterham meepikken? Los van het feit dat fijn is als de lunchruimte een prettige plek voor de pauze is, kan het ook een ontvangstruimte voor klanten zijn.

 

Voorbeeld 2:

Een open sfeer stimuleert overleg en interactie tussen collega’s, er kunnen veel meer werkplekken gecreëerd worden op hetzelfde oppervlakte en er zijn meer mogelijkheden voor teamwerk.

Kantoor makeover

VOOR

Kantoor makeover

NA

Kantoor makeover

VOOR

Kantoor makeover

NA

Voorbeeld 3:

Van voordeur naar entree. Waar stap jij het prettigst naar binnen? Daarnaast heeft het palet een heel kleine ingreep al een heel andere uitstraling ook naar wie niet binnenkomt!

 

Voorbeeld 4:

Hoe creëer je een prettige sfeer in het interieur van het kantoor? Warme materialen spelen hier een grote rol in. Denk bijvoorbeeld eens aan warme kleuren, houten vloeren, warme verlichting en het gebruik van houten meubels. En echt het hoeft niet de wereld te kosten.

Kantoor makeover

VOOR

Kantoor makeover

NA

Maak gebruik van onze ervaring!

Wil je de verhuurbaarheid van je kantoor verbeteren maar heb je geen idee waar te beginnen? Vul het bijgaande formulier in zodat we een afspraak met je kunnen inplannen.

Kantoor-make-over

Heb je jouw kantoor leeg staan? FlexOffiZ zorgt voor direct rendement!