Kantoorruimte Breda Takkebijsters

FlexOffiZ Takkebijster 57a is gelegen aan de bedrijventerrein Moleneind-Oost in Breda in representatief kantoorpand. Op de begane grond is een mooie loungeruimte, luxe ingericht met bar en zitjes. Huurders kunnen hier een heerlijk even ontspannen of een zakelijke relatie ontvangen. Het kantoor ligt direct aan de A16 en binnen enkele autominuten van de A27. Parkeren kan op het terrein. Op deze zichtlocatie zit je perfect of je nu een klein kantoor zoekt of grotere metrages, alles is mogelijk hier!

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimte Breda bij FlexOffiZ

Kantoorruimten te huur

FlexOffiZ Takkebijsters 57a is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor meestal binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een klein bedrag per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Deze locatie is zeer goed bereikbaar per auto en direct in de nabijheid van de uitvalswegen. Het busstation ligt op 800 meter en binnen een kwartier ben je op Station Breda.

Adres:

Takkebijsters 57a
4817 BL Breda

FlexOffiZ Breda Takkebijsters

Prijzen

Kantoor met 1 werkplek

(€ 465,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 3 werkplekken

(€ 680,- per maand excl. BTW)

Complete verdieping

op aanvraag

Kantoor met 2 werkplekken

(€ 575,- per maand excl. BTW)

Kantoor met 4 werkplekken

(€ 795,- per maand excl. BTW)