Jongeren gaan lunch verzorgen bij FlexOffiZ bedrijvencentrum

De Proteïnebar en Ambulante Jeugdhulp, beide gevestigd bij FlexOffiZ Leiderdorp, slaan de handen ineen om dagelijks een heerlijke lunch te verzorgen voor de huurders van het pand aan de Elisabethhof. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is dat de lunch wordt bereid door jongeren die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Onder begeleiding van ervaren werkbegeleiders van Ambulante Jeugdhulp, zullen zij de keuken van De Proteïnebar gebruiken, terwijl FlexOffiZ het restaurant beschikbaar stelt.

Meer dan de maaltijden alleen

Dit houdt in dat deze jongeren niet alleen maaltijden bereiden, maar ook hun talenten kunnen verkennen en ontwikkelen terwijl ze bijdragen aan de gemeenschap, vergelijkbaar met het programma van tv-kok Jamie Oliver waar kansarme jongeren de mogelijkheid krijgen om chef-kok te worden. Het draait allemaal om het verzorgen van een smakelijke lunch en tegelijkertijd het ontdekken van verborgen talenten!

Eerlijke, hoogwaardige producten in een vrolijke en positieve sfeer

Ambulante Jeugdhulp is een organisatie die gelooft in het potentieel van jongeren en hen begeleiding biedt om hun talenten te ontplooien. Het restaurant is elke werkdag geopend van 11:00 tot 13:30 uur voor huurders. Een van de kernwaarden van Ambulante Jeugdhulp is het leveren van eerlijke producten van hoge kwaliteit, gecombineerd met een vrolijke en positieve sfeer. Naast de lunch biedt Ambulante Jeugdhulp ook cateringdiensten.

Een smakelijke win-win-situatie

“Natuurlijk, hier is een vlottere versie van de tekst:

“Het is geweldig om te zien hoe huurders elkaar vinden via dit soort initiatieven. Het is echt een win-win situatie; huurders hoeven geen lunch meer van thuis mee te nemen en jongeren kunnen zo waardevolle werkervaring opdoen. We hopen dat deze samenwerking een groot succes wordt voor iedereen!”” aldus Lizetta van Coevorden van FlexOffiZ.

Meer info:

Lizetta van Coevorden

06-29572759
lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl