FlexOffiZ Leiderdorp

FlexOffiZ Leiderdorp is Centraal gelegen naast Meubelplein Leiderdorp en op steenworp afstand van de A-4 (Amsterdam – Rotterdam). Zeer goed bereikbaar per auto alsmede openbaar vervoer. In de directe nabijheid bevinden zich o.a. Hotel Ibis, diverse restaurants en winkelcentrum “Winkelhof”.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Leiderdorp

Kantoorruimten

FlexOffiZ Leiderdorp is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor meestal binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Voorzieningen

Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je jouw kantoor gemeubileerd? Dat kan! Voor een klein bedrag per maand heb je een compleet ingericht kantoor. Verder regelen wij de Wifi en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Bereikbaarheid:

Deze locatie is zeer goed bereikbaar en ligt direct aan de A4. Station Leiden is met de bus 20 minuten en de bus stopt op 4 minuten lopen.

Adres:

Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp

FlexOffiZ Leiderdorp

Prijzen

Kantoor voor één

1 werkplek € 450,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 680,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 570,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 795,-

(per maand excl.BTW)

Locaties in de regio Leiden